fredag den 28. oktober 2011

Fridag og så på en fredag

Fridagen er startet helt perfekt. Allerede fra man står op skal det vise sig at blive en god dag. Lige der i vindueskarmen står to orkideer som er i fuld sving med at sætte afsæt til blomster. Ja selv små ting kan altså gøre en forskel for mig :)

I går fik jeg så færdiggjort denne barnevognskæde til lille Anna. Vi var til barnedåb for to uger siden og da jeg gerne ville sende billederne derfra tilbage til forældrene så kunne jeg altså ikke lade være med at lave en lille ting. Så ned på posthuset med pakken, der vist gjorde indtryk med bamserne på kuverten. I hvert fald syntes damen ved kassen at det var en meget sød pakke så hun ville straks finde frimærker med Bamse, der skulle derpå. Det kalder jeg god betjening af det ellers lidt udskældte Post Danmark. 

Op på cyklen og hjem igen, hvor det så var tid til Skype med kæresten med fra Nepal. Nu sidder jeg i sofaen og bare smiler stort. Lige om lidt får jeg nemlig besøg af to dejlige veninder. Sikke en fredag...og så er den slet ikke slut endnu. Ønsker alle en rigtig god weekend...

6 kommentarer:

 1. Hej Susanne!

  Hvor er den sød.

  Jeg kunne godt bruge mønstret på de søde dyrehoveder.

  Du får virkelig noget fra hånden.

  SvarSlet
 2. He he, for en fin betjening du fik dig på posthuset. Det er tit det, der lige gør, at man smiler lidt ekstra resten af dagen. Posthusdamen skulle da næsten have set indholdet i pakken, så var hun da blevet helt vild! Det tror jeg da, at forældrene blev, for den er bare sød den kæde :)

  SvarSlet
 3. Ketty: Jeg kan tage mønstrene med på mandag - dejligt at jeg nu også kan bidrage med lidt inspiration til dig :)

  Maria: Jeg gik også storsmilende derfra - det gode humør smitter let. Ja jeg skulle måske have udnyttet situationen til at lave lidt reklame hehe ;) Jeg venter spændt på reaktionen fra forældrene...

  SvarSlet
 4. Ihhh hvor lyder det som en dejlig fredag! Og sikke en fin barnevognskæde!!

  SvarSlet
 5. Aj Sus, hvor er den fantastisk den barnevognskæde!!! Den må da virkelig have vakt lykke hos lille Annas forældre :)
  Kh Tina

  SvarSlet
 6. Tak for det :) De blev meget glade for den ja så det var bare så dejligt! Det er jo som regel lidt af et sats når man laver hjemmelavede gaver.
  Jeg overvejer at lave en DIY på barnevognskæden så flere kan få glæde af den :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...