søndag den 5. august 2012

Osman og Jeppe

Efter en hyggelig hækledag/hæklekursus med veninderne kom jeg i gang med disse to unge gutter. Jeg var måske ikke den optimale lærer, da jeg vist kom til at videregive min lidt besynderlige måde at holde på hæklenålen til mine kursister :) Osman og Jeppe blev dog færdige trods alt og resultatet er blevet lidt blandet men søde er de da :) Jeppe kunne vist godt være blevet en anelse tykkere og have lidt anderledes briller men Osman er jeg nu ganske tilfreds med.

12 kommentarer:

 1. Arh hvor er du bare god! De er blevet rigtig gode:-)

  SvarSlet
 2. Jeg har skrevet på dit indlæg om den hæklede Holger, men prøver lige på dette også. Jeg har lige fundet din blog via "for 2 kr blandet". Du skriver, at du har en opskrift på Miffy, er det en du vil dele? Synes den er så sød, og vil gerne lave den til min søn!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ann Cathrine

   Jeg havde fået læst din kommentar tidligere men kom helt fra det igen med at svare dig. Jeg vil meget gerne sende dig opskriften så mangler jeg bare din mail adresse? :)

   Slet
  2. uha er det muligt man også kan få opskriften? min mail er c.nordgrene@gmail.com

   Slet
  3. Den er hermed også sendt til dig Camilla. God fornøjelse :)

   Slet
 3. Genialt.... Jeg elsker de to fyre! Thumbs up herfra :)

  SvarSlet
 4. De er bare supersjove, de to herrer! Jeg sidder her og filosoferer over, hvilke personligheder, de kunne være :-)

  SvarSlet
 5. Helt i orden :-) Dejligt at du vil sende den, håber jeg kan finde ud af det, er nemlig lidt nybegynder... Min mail: achove@hotmail.com
  Mange tak!

  SvarSlet
 6. De er rigtig rigtig fine. Meget kreativt!

  SvarSlet
 7. Hvor er de da bedårende!
  Hm, hvordan holder du egentlig på hæklenålen?
  Jeg holder nemlig også "forkert" på hæklenålen. :-) Det har jeg i hvert fald ladet mig fortælle... Men jeg er selvlært ud i at hækle, så jeg har ikke rigtig fået instrukser om, hvordan man skal holde på nålen. Jeg holder på den lidt al a som jeg holder på en strikkepind, hvilket nok er fordi, jeg kunne strikke lang tid før, jeg kunne hækle... :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe jo hvordan skal man lige forklare det :) Jeg tror jeg holder på hæklenålen ligesom man vil holde på en hammer - for mig går det altså meget hurtigere sådan :) Men kan da godt se at det ser mere elegant ud på den rigtige måde ;)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...