lørdag den 5. oktober 2013

Hjemmestrik

I denne uge har vi afleveret vores første opgave på studie. Selve opgaven gik ud på at vi skulle lave et strikkekit med overskriften tilbehør, som skal sælges på kunstmuseet Heart i Herning. Vi startede med at få uddelt trenden for efterår/vinter 13' og 14'. Efter mange ugers arbejde med designprocessen, strikkeopskriften, det endelige produkt, emballage til produktet og sidst men ikke mindst præsentationen af vores endelige produkt. Jeg valgte at lave en strikket sofapude, hvilket jeg synes passer perfekt til årstiden med indendørs hygge, stearinlys og godt selskab. Selve designet kort fortalt er inspireret af trenden M.A.R.T.H, der er en sammenkobling af Math and Art. Jeg tog disse overskrifter ganske bogstaveligt og besluttede mig derfor for, at lave et matematisk/grafisk mønster. Valget af tal var heller ikke tilfældigt da 8 og 0 både inkluderer mit fødselsår samt postnummeret på min hjemby - og dermed er vi tilbage til hjemmestrik ;)Strikkekittet er nu klar til salg se mere i min shop lige her. God strikkelyst...

13 kommentarer:

 1. Wow den er virkelig smuk og elsker historien der ligger bag :)

  SvarSlet
 2. Det ser rigtig godt ud Skønt mønster!

  SvarSlet
 3. Hvor er den flot. Det er et spændende mønster du har fået lavet ud af 0 og 8-tallet

  SvarSlet
 4. Super flot, som alt du laver ;0) Er det strikkemaskinen der har været igang?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Jeg har været i gang med strikkepindene denne gang men håber på at prøve kræfter med strikkemaskinen snarest :)

   Slet
 5. Så lige din super flotte pudehttp://www.lutteridyl.dk/2013/10/grafisk-pude.html hos - da jeg er bosiddende i København håber jeg snart det er muligt at købe dit strikket kit online :-) Er helt vild med puden.

  SvarSlet
 6. Hvor er den flot! Glæder mig også til at kunne købe dine strikke-kits.

  SvarSlet
 7. Hvor er den bare super flot!

  SvarSlet
 8. Smuk! ...Ligesom historien bagved :-) Jeg kæber, at du får stor succes med dine strikkerkit... Go' aften :-)

  SvarSlet
 9. Den er virkelig lækker... Det der vil vi da gerne se mere til :0)

  SvarSlet
 10. Tusind tusind tak for jeres kommentarer til mit strikkekit! Jeg arbejder stærkt på, at få strikkekits til salg her på bloggen i min lille shop :) Og til jer, der allerede har skrevet at i er interesserede skal jeg nok give lyd fra mig når de er klar.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...