onsdag den 27. juni 2012

Nu som pædagog

Tirsdag d. 26. juni kl 14.40 kunne jeg endelig kalde mig for pædagog. Efter halvandens måneds bachelorskrivning var det blevet tid til at forsvare vores opgave. Som altid var jeg vanvittig nervøs men det gik over al forventning, da jeg kunne slutte af med et 12 tal. Jeg var helt måløs - mit første 12 tal! Det var så mega fedt og glæden ville ingen ende tage, da de tre andre fra min gruppe også med jævne mellemrum kom ud fra eksamenslokalet med 12 taller. Jeg har stadig ikke helt forstået det og må altså lige tjekke eksamensbeviset på fredag for at se det sort på hvidt. Vi fik alle fejret det med maner med en masse champagne og så kunne vi endelig ringe med den famøse klokke som pædagoger! 

Og så til billedet ovenfor. Jeg fik nemlig denne fantastiske dug af min søster med en lille historie for hvert broderi. Jeg vil derfor i fremtiden (når jeg forhåbentlig bliver bedre til at brodere) forsøge at bidrage med endnu flere broderier og minder til dugen. Du finder min søster fine blog her. Endnu en gang tusind tusind tak til alle de mennesker, der har lykønsket mig de seneste dage og ikke mindst mine dejlige veninder og familie der troppede op - af hjerter tak!

10 kommentarer:

 1. Stort tillykke med det, og så med et 12 tal.

  SvarSlet
 2. Stort tillykke!
  Det er bare skønt at det gik SÅÅÅÅ godt :-)
  Hilsen Anja

  SvarSlet
 3. Tillykke fra den ene pædagog til den anden;0) velkommen i klubben eller hva man nu siger... Nu starter den nye hverdag med meget praksis og mindre teori hvor det jo var omvendt før!

  Håber i den grad du kommer godt fra start!

  SvarSlet
 4. Tillykke med eksamen!
  Skøn søster du har :)

  SvarSlet
 5. Kære Susanne!
  Hjertelig tillykke med den veloverståede eksamen. Superflot resultat.
  Vi ses på Skals i uge 40.

  SvarSlet
 6. Wow! Både det flotte 12 tal - sådan et er jeg for gammel til at have oplevet ;-)
  Men især da også den flotte dug! Sikke en dejlig ide med en minde dug.

  SvarSlet
 7. Tusind tusind tak alle sammen!

  SvarSlet
 8. Hej
  så lige din blog tilfældig og glad for at se at du er glad for Skalds
  jeg gik over på seminarium og havde Amy der det var den beste tid vil gerne en tur på Skolen har undervist der et par gange i filt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig også rigtig meget til at begynde på skolen! Det lyder spændende med filt - det kan være at vi ses i Skals så :)

   Slet
 9. Jeg husker tydeligt den smukke dug fra udstillingen. Hvor dejligt at du nu har helt din egen. Sikke en flot gave...

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...