tirsdag den 16. april 2013

Styr på broderitingene

Er der noget bedre end farver og orden? Ikke for mig så derfor er det med stor tilfredsstillelse, at jeg har fået lavet denne lille æske så der er helt styr på tingene. Prikkenål, broderisaks, nåle og mit igangværende broderi - jep det hele er samlet under et tage ;) Så derfor er den blevet et stort hit og har også en god størrelse til lige at have med i tasken. Så en anbefalingen om, at få orden i sine broderiting er hermed givet videre ;)

10 kommentarer:

 1. Det ser bare helt vildt lækkert ud! Og hvor er kassen bare fin. Er det en du selv har beklædt med Rie Elise Larsen papir, eller ligner det bare hendes? :)

  Klem Pernille//pescno.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Det er en gammel æske jeg fandt frem fra gemmerne - ja og så fik den lige lidt nyt liv med Rie Elise Larsen papir og nogle rum for at holde styr på det hele.

   Slet
 2. Den er superflot :o) Og orden kan man aldrig få for meget af. Det viser sig bare for sjældent...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Louise :) Jeg forsøger at holde standarden men kan da godt afsløre at der er sneget sig lidt rod ned i æsken siden ;) Snart kan din lillesøster vel også præsentere dig for hendes æske, der bare kan det hele ;)

   Slet
 3. ... den æske er virkelig flot !!! og farverne fra garnet - ligesom en regnbue.
  kan rigtig godt li din blog og dine inspirerende krea-ting. er ik god til at skrive kommentarer da jeg pt er sygemeldt. men prøver at starte med at være kreativ.
  må jeg spørge, hvor du køber garn ? kan du anbefale noget man skal købe når man starter - nåle, garn og lign. tænker, man kan vel også starte med kun to eller tre farver .
  kærlig hilsen nicole

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Nicole
   Tak for din kommentar :) Jeg køber mit broderigarn enten i stof- eller garn butikker de har gerne en afdeling med DMC garn som det rigtig broderigarn hedder. Man kan sagtens nøjes med broderinåle og lidt garn til at begynde med. Dernæst er det med at finde et fint motiv eller mønster man gerne vil arbejde med og her får du så lige et link til broderi vejledninger http://www.hendesverden.dk/handarbejdsskolen/Handarbejdsskolen-A-N/Broderiskolen/ Håber at det er svar nok på dine spørgsmål. God søndag :)

   Slet
  2. Hej Susanne !
   Tak for dit søde svar. Kan bruge det til rigtig meget. Har kigget lidt ang. garn - og har fundet flere arter af DMC garn. Bruger du dem allesammen ?
   Og de grå holdere til garnet - har du lavet dem selv ?

   Efter dit link til Hendes verden gik jeg faktisk også ind på bibl. og tænk - de havde en del broderi bøger. Så har bestilt dem, som er for begynder og har vejledninger. De specielle - dem tager jeg når jeg er blevet en "nørd" :-)).

   Til sidst skal jeg altså lige sige - elsker at læse tilbage i din dagbog fra Skals og har sagt til min mand, at senest når vores sidste søn flytter hjemmefra, sig vil jeg belønne mig med mindst et 5-ugers ophold (et for hvert af vores 4 drenge og det femte som start på et nyt livsafsnit). Så det ser jeg VIRKELIG frem til. :-))

   God ugestart med masser af oplevelser
   Nicole

   Slet
  3. Der er lidt forskellige typer af DMC garn men hvis du spørger i butikkerne efter almindeligt DMC broderigarn så er jeg sikker på at de kan hjælpe dig :) Holderne til broderigarnet har jeg købt i den lokale garn butik så de skulle også være til at finde :)

   Biblioteket er som altid et mekka for kreativ inspiration og skønt at man ikke behøver at købe sig fattig i bøger og magasiner - men bare låne ;)

   Et ophold på Skals kan jeg kun anbefale! Fordybelse i håndarbejde, et væld af kreativitet og mødet med en masse forskellige mennesker og kulturer.

   Held og lykke med det hele
   Susanne


   Slet
 4. Ej, den æske der <3 <3 <3
  Tænk at en lillle bitte pap ting med tråd kan få hjertet til at banke lige lidt hurtigere :-) Hvor der den bare fin ud, sætter gang i alle mulige krea drømme med sin ordenhed og spraglende farver. I love it!
  ....må straks ind og ordne et eller andet i en fin farve bunke.... Tak for inspiration :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe det kender jeg alt for godt! Farver, mønstre og orden så er man godt i gang. Derfor har jeg også en stor svaghed for netop æsker....endda så meget at mange af dem også er tomme men de pynter jo ;)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...