onsdag den 8. juni 2011

Kaktusserne har gjort deres indtog

Hækleriet er ved at have bidt sig fast så nu var det tid til en ny udfordring. Det er efterhånden længe siden at jeg forelskede mig i de hæklede kaktusser og nu kan jeg så endelig selv hækle dem.

Først skulle jeg dog lige forbi garnbutikken, hvilket var en smule komisk. "Hej. Jeg skal bruge noget grønt garn til at hækle kaktusser af...ja og så den her brune kan jeg bruge til jord." Hun havde vist ikke lige hørt den sætning før men sammen fandt vi da frem til nogle passende farver. Derefter var det bare at hækle derudaf og så kom jeg efterhånden på flere forskellige varianter. 

Du finder min DIY på nogle af de hæklede kaktusser her

4 kommentarer:

 1. Hvor er du sej! De er super fine... Jeg venter spændt på DIY, for dem vil jeg da helt vildt også gerne prøve at lave!

  Og så: Er det svampebob? Og hvor har du den fra??? :)

  SvarSlet
 2. Tak for de søde ord. Jeg skal nok hurtigst muligt få skrevet opskriften ned så kan du få den med på havet ;) Jep det er den kære svampebob. Jeg har fået den af min søster og svoger mener den er fra en lufthavn på Gran Canaria, du ved de der rør hvor der er smarties eller lignende i og så en figur på toppen :)

  SvarSlet
 3. Den er for fed! Og passer jo perfekt sammen med dine fantastiske kaktusser! Glæder mig til opskrifter og flere spændende indlæg! :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...