lørdag den 18. juni 2011

Billeder fra elevudstillingen på Skals Håndarbejdesskole

Er netop hjemvendt fra elevudstillingen og er endnu engang blevet blæst omkuld af kreative mennesker. Det er efterhånden gået hen og blevet en tradition at besøge Håndarbejdsskolen i Skals til deres årlige udstillinger da min søster også er tidligere elev. Jeg måtte derfor lige dele disse imponerende og seje broderier m.m. Vil i forlængelse af det dog lige beklage den dårlige billedkvalitet fra mit mobilkamera.

Udstillingerne er fyldt med inspirerende kreationer indenfor broderi, keramik, strikning, vævning og syning. Og i år var bestemt ingen undtagelse! Personligt blev jeg selv meget imponeret og forelsket i den ternede broderede dug med mennesker som ses ovenfor. Sådan en kunne jeg bestemt godt tænke mig.


Udover elevudstillingen er der desuden også et fint marked med kunsthåndværk, hvor man kan købe unikke designs. Alt i alt er Skals altid et besøg værd! 

4 kommentarer:

 1. Øv at man bor så langt væk....men dejligt at du deler lidt billeder istedet:-). Og du har ret - den er da vildt skøn den dug !

  SvarSlet
 2. Det ser rigtig spændende ud! Der må jeg helt sikkert op og lure næste år hvis jeg er hjemme til det!
  Den dug der ser fantastisk ud!!

  SvarSlet
 3. Man er i hvert fald altid proppet med gode ideer når man går derfra så vil bestemt anbefale det!

  SvarSlet
 4. Lækkert :)
  Jeg har modtaget din opskrift, men har som sagt ikke grønt garn herude, så går i gang når jeg kommer hjem og har fået fat i den rigtige farve :) Glæder mig til det :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...