tirsdag den 9. august 2011

Kreativ hverdag igen


Selvom det er blevet hverdag igen og tiden er lidt knap til de kreative projekter så kommer der alligevel lidt. Der skulle hurtigt hækles en gave, hvilket resulterede i en vabel men færdig blev den store kaktus - og modtageren blev heldigvis også begejstret for resultatet :) Æsker får jeg heller aldrig nok af og så længe der findes flot papir i stakkevis sålænge bliver jeg vist også ved med at producere dem.

5 kommentarer:

 1. Jeg har faktisk lavet en af dine kaktusser! For flere uger siden allerede... :O
  Men jeg har bare ikke lige nogen krukke eller noget, så jeg er ikke kommet længere. Pinligt altså. Din kæmpekaktus ser fantastisk ud! Og dine æsker er som altid fænomenale. SÅ kreativt altså...

  SvarSlet
 2. Det er dejligt at høre så håber jeg at min opskrift var til at forstå. Det kender jeg alt for godt det med halvfærdige projekter men lige pludselig så står den der...lerpotten og så er den klar til fremvisning :) Mange tak det er lige til at gå til med de æsker hvis det skulle have interesse :)

  SvarSlet
 3. Opskriften er helt sikkert til at forstå! Genial!
  Jeg skal bare lige have sådan en lerpotte........ ;)

  SvarSlet
 4. Er lidt vild med de der kasser! Hvor finder du dem, inden du selv kommer papir på?

  Knus Tanja

  SvarSlet
 5. Disse tre æsker har jeg købt som et sæt i Tiger. Men ellers kan man selvfølgelig også sagtens bruge skotøjsæsker eller lignende :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...