søndag den 1. maj 2011

Interrail rejsetips


I denne tid mærker man for alvor efterårets mørke, kolde og blæsende indtog. I nat kom temperaturen under frysepunktet og man begynder at drømme sig langt væk til sydens varme. I den forbindelse har jeg brugt lidt af weekenden på at se på billeder fra sommerens Interrail eventyr og min kæreste har netop også færdiggjort en lille video fra vores tur.

Jeg har nemlig i den seneste tid lagt mærke til at der er flere og flere der kommer til min blog for at læse indlægget om min Interrail pakkeliste. Så hvis jeg kan hjælpe yderligere med lidt rejsetips så vil jeg da også mægtig gerne det :) I løbet af rejsen gør man sig jo nogle erfaringer der kunne komme andre til gode.
 • Inden du påbegynder dit Interrail er det en god ide at surfe lidt rundt på nettet og undersøge overnatningsmuligheder i de byer du ønsker at besøge. Skriv adresserne ned og medbring dem - så er man aldrig helt på bar bund.
 • Slå dit mobildata fra i udlandet så du undgår en dyr overraskelse ved næste mobilregning
 • I storbyer er et godt tip at tage sit regnslag over backpacker rygsækken så man dermed undgår lommetyve.
 • Når du ankommer til din ønskede destination kan det være en god ide allerede der at bestille billet til næste destination. Der er nemlig kun et vis antal Interrailpladser i togene. Køen til langdistancebilletter kan være ret lang og hvis du rejser i sommerperioden er en flaske vand helt uundværlig i køen!
 • Husk også at booke overnatning til næste destination lige så snart det er muligt.
 • Et godt sparetip er at medbringe et telt da det er langt nemmere og billigere at finde et sted at sove hvis man blot kan slå sit telt op. Vi klarede tre nætter i træk uden liggeunderlag men vil nok anbefale at man også anskaffer sig liggeunderlag - men det kan altså lade sig gøre uden og så er der det mindre at slæbe på.
 • Endnu et sparetip. Et måltid på McDonalds giver samtidig også de fleste steder adgang til gratis Wi-fi. Så det er den perfekte anledning til at booke overnatning, tjekke mail osv.
 • Søger man billige steder at spise i Italien kan man kigge i restauranternes menukort efter en pizza margarita (simpel pizza). Det giver et godt praj om om det er et billigt eller dyrt sted at spise.
 • Rejser man i Spanien skal man være opmærksom på at der er sikkerhedstjek ligesom i lufthavne Så man skal være på togstationen i god tid.
 • I Frankrig er et godt udgangspunkt at starte samtaler med bonjour. Det gør franskmændene lidt mere imødekommende og de vil forsøge at hjælpe dig så godt de kan på engelsk.
Har du nogle spørgsmål eller andet så skriv endelig til mig. Rigtig god rejse!

1 kommentar:

 1. Hej Susanne!
  Jeg kunne vildt godt tænke mig at tage på en interrailtur i en måned her til sommer, men jeg ved ikke hvor mange penge det vil komme til at koste for mad, steder at sove (regner med at tage et telt med) o.s.v. Jeg vil heller ikke tage for mange penge med, da jeg er lidt bange for at miste dem alle. Hvor mange penge brugte i på jeres tur?

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...