søndag den 12. august 2012

Hæklet uro

Endnu en hæklet uro er færdiggjort og det er altid en fornøjelse at videregive noget, hvor man selv er blevet rigtig glad for resultatet. Jeg har tidligere lavet uroer med ugler så det var nu også rart nok at prøve noget nyt. 

Samtidig går jeg nu ind i min sidste ferieuge, hvilket betyder at der nu også kun er en måned til at jeg starter på højskolen i Skals. Jeg er meget spændt på det hele og er så småt begyndt at forberede mig med diverse pakkelister :) Så jeg ser nu frem til min sidste uge med sommerferie. Godt nok har jeg kun været hjemme i år men ferien har været så hyggelig! Jeg har fået tilbragt en del tid sammen med veninderne og derudover fået set nogle venner som jeg heller ikke har set længe. Det gode selskab har helt klart gjort min sommerferie perfekt og vejret har gjort, at der har været endnu mere tid til de kreative sysler.

16 kommentarer:

 1. Hvor er den skøn, sådan en er hermed på min liste over fremtidige projekter :-)

  SvarSlet
 2. Den er fantastisk og så i de skønneste farver!
  Super god tur på 'Skals'...

  SvarSlet
 3. Ser godt ud :-) Pakkelister har jeg også en forkærlighed for. Det er bare på en eller anden måde hyggeligt :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er lige det de ligger der bare og så kan man efterhånden skrive nogle ting på :)

   Slet
 4. Neeeij hvor er den skøn, som i VIRKELIG SKØN!!!!! jeg er SÅ vild med hoptimister, og så en hel uro med de skønne væsener - FANTASTISK - endnu en grund til at jeg altså snart er nødt til at få lært at hækle :)

  Kh Karina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Karina :) Jeg er også blevet vilde med dem så da der var en veninde der godt kunne tænke sig en uro til hendes lille pige. Så skulle jeg ikke tænke længe før jeg fandt ud af hvad "temaet" skulle være. Ja det er jo desværre sådan at det allerede så småt er begyndt at gå imod de mørkere tider så måske det kunne være et lille efterårsprojekt med at lære og hækle ;)

   Slet
 5. Hej Susanne
  Sikke en lækker og inspirerende blog du har dig her med de sødeste og sjoveste hæklede sager. Og så kan jeg se du har et svagt punkt for flot og lækkert papir, hvilket jeg også har:-)
  Med venlig hilsen Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for det Christina :) Jeg har en stor svaghed for papir ja. Nogle gange kan jeg være så "uheldig" at jeg ser noget papir som jeg bare må eje...og når jeg så kommer hjem med det så står det allerede i samlingen ;) Jeg kan også se at du har en meget spændende blog med en masse flotte tegninger og mønstre. Jeg ville sådan ønske at jeg selv kunne tegne!

   Slet
 6. Den er virkelig flot! Kan man købe en på bestilling hos dig?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan vi helt sikkert godt finde ud af :) Du kan lige sende mig en mail, hvis du stadig er interesseret og så kan vi lige aftale nærmere :) rumfangblog@gmail.com

   Slet
 7. Det er nogle super søde hæklerier, dejligt med ny inspiration :-)

  SvarSlet
 8. Super fin blog du har dig her! Findes der en opskrift? :)
  KH Amalie - nogettilkaffen.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de søde ord :) Du finder opskriften på hæklemisterne under fanebladet DIY ;)

   Slet
 9. Hej. er der en opskrift op hoptimisteren jeg må bruge ? :)
  VH Penille

  SvarSlet
 10. hej
  hvordan får jeg din opskrift på hoptimister.. jeg kan ikke komme ind på den med at trykke på linket

  mvh lise

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...