tirsdag den 6. september 2011

Regnvejrsdag og broderi


Det er næsten allerede blevet mørkt og vinden rusker derude og det regner og regner. En rigtig efterårsdag har det været så nu sidder jeg varmt og godt under et tæppe og er klar til at skrive på bloggen. Årstiden opmuntrer til de lidt mere langvarige projekter. Jeg har derfor denne gang kastet mig ud i broderi på en ny måde - i hvert fald for mig. Da jeg var yngre broderede vi utroligt meget med korssting i SFO'en og der var heller ikke et familiemedlem som blev snydt for en lille broderet sag i gave :) Men nu er tiden vist også inde til at lære noget nyt på den front. Min søster er noget af en haj til broderi og gav mig også denne ide til en lille stofpose, hvor man kan opbevare sine syprojekter i så der er styr på det især hvis man skal have det med andre steder hen. Det første min søster har lært mig er franske knuder (som ses ovenfor). Jeg håber på flere lærerige broderilektioner og evt. kurser hvis jeg kan finde tiden til det. Husk at deltage i min GIVE AWAY :)

2 kommentarer:

  1. Jeg kan godt se, at jeg skal til at udvide min broderi-horisont! Jeg nåede aldrig at lære mere end korssting, men jeg forestiller mig, at lidt research på nettet og måske en bog fra biblioteket burde kunne hjælpe mig på vej!

    SvarSlet
  2. Jeg kan varmt anbefale "Broderihåndbogen" af Betty Barnden. Der finder du alverdens former for broderi typer med gode illustrationer. God fornøjelse :)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...