onsdag den 5. juni 2013

Familieportræt med broderi


 

For nogle uger siden blev jeg kontaktet af Ane med bloggen En lille Anelse. Hun spurgte mig om jeg havde lyst til, at lave et broderet familieportræt til hende, da hun havde set et af mine tidligere indlæg, hvor jeg havde broderet en familie. Det ville jeg selvfølgelig meget gerne og synes det var en rigtig sjov og spændende opgave hun fik sat mig på. Jeg lavede derefter lidt research på hendes blog, hvor jeg fandt enkelte billeder af de respektive familiemedlemmer. Og for at gøre det lidt mere personligt brugte jeg små detaljer fra Anes egne kreativiteter på familieportrættet. Ane har fx selv en af hendes egne halskæder på og hendes to drenge har jeg valgt, at klæde i en strikket vest og strikkede bukser som Ane også står bag.

Til gengæld for det broderede billede fik jeg to smukke ringe af Ane. Jeg har stort set brugt dem lige siden jeg modtog dem med posten og er rigtig glad for det gode bytte vi fik lavet. Jeg synes derfor også at man lige skulle kigge forbi Anes blog og se endnu flere af hendes smykker og sysler og få en lille anelse af inspiration ;)

6 kommentarer:

 1. Tak for de søde ord, Susanne!
  Jeg har gjort broderiet til mit profilbillede på facebook :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak Ane ;) Dejligt at du er blevet så glad for det og sød historie med din søn, der heller ikke er i tvivl om hvem der er på billedet :D

   Slet
 2. Sikke en delig blog du har. Fandt dig via Anes blog. Følger dig nu via bloglovin.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak for det :) Så lover jeg at jeg snart bliver lidt mere aktiv med de blogindlæg ;)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...