onsdag den 7. august 2013

Vævede puder

Normalvis er jeg en stor fan af farver men da det kom til at skulle væve mine egne puder blev jeg mere konservativ. Jeg valgte derfor en mere tidløs løsning med kombinationen af sort og grå i trend og islæt. Men jeg kunne bestemt ikke undvære farver så har slået kulørte knapper i pink, gul, petroleum og tyrkis. Jeg er blevet meget glad for puderne og knapperne kan jo altid udskiftes så de kommer til at passe til omgivelserne ;)

5 kommentarer:

 1. Hold da op. Har du selv vævet stoffet til dine puder. Rimelig prof. Hvordan har du båret dig ad med det? Har du en stor væv derhjemme, eller er det ude i byen du har lavet dem?
  Men de ser virkelig flotte ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej jeg har desværre ikke selv nogen væv men havde mulighed for at prøve kræfter med vævning på min højskole.

   Slet
 2. Fede puder.... Er helt på tråd med dig her.... Tidsløse puder er godt, genialt med udskiftning af knapper! Herhjemme er jeg i gang med 3 omgang af hjemmesyede pudebetræk i en ny stil! Det er dejligt med lidt udskiftning. Vi har sorte lædersofaer.... Jeg synes det er lidt dvært at matche noget til dem!

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige præcis og så fedt at så "små" ting kan ændre et helt rum

   Slet
 3. Jeg er også vild med farver, men heller ikke for meget. Så puderne i min sofa er også holdt lidt neutrale, dog men en farvet tittekant :)

  Dine puder er super skønne :)

  Mvh Mette

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...