mandag den 30. januar 2012

Ugle muffins

Det sidste halve år har jeg været tilknyttet en specialbørnehave men i morgen er det desværre gået hen og blevet sidste arbejdsdag. Derfor skal jeg naturligvis have en lille ting med til børnene og personalet og uglerne her de skal med! Uglerne har jeg lavet med Oreo kiks, piratos og spunk vingummier. 

Inden jeg startede i specialbørnehaven, tilbage i august måned, var jeg meget nervøs for, hvordan det hele dog skulle gå og om det overhovedet var mig. Men det har været intet mindre end et fantastisk halvt år som jeg aldrig vil glemme! Børnene har hver især gjort et kæmpe indtryk på mig og gået lige i hjertet. Personalet har taget så varmt imod mig og jeg har suget til mig af deres viden. Alt i alt har det været lærerigt både på det pædagogiske men bestemt også på det personlige plan. Derfor bliver det så vemodigt, at skulle sige farvel til dem alle sammen i morgen.

Onsdag morgen er det så tilbage på skolebænken, hvor det er tid til at skrive praktikopgave. Så det bliver måske lidt småt med indlæg her på bloggen men jeg vender stærkt tilbage.

3 kommentarer:

  1. Hvor ser de bare gode ud!! Absolut en afskedsfest værdig :))

    SvarSlet
  2. Hvor er de kære! De der Oreokiks kan bruges til en del.

    SvarSlet
  3. Hvor er de altså super skønne!:)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...