lørdag den 4. februar 2012

Overspringshandlinger #1

Man vågner op til et termometer, der viser - 11,9 grader og så er dagen ligesom skudt i gang. Ja, eller den starter som enhver anden lørdag morgen med Mads & Monopolet i radioen og så er det derefter, at jeg forsøger at gå en stor bue udenom min computer. En computer, der konstant minder mig om at jeg burde skrive videre på den praktikopgave. Men overspringshandlingerne står ligesom i kø og der er ingen grænser for ligegyldighed i dem, jeg fodrer fugle, vasker op, flytter billeder rundt i lejligheden, sender mail til Natholdet, spiller lidt Wordfeud, gør mikrobølgeovnen ren, fodrer fugle igen osv osv. Et af de billeder som nu har fået en æresplads her i lejligheden er billedet ovenfor. Jeg købte denne månedes Bolig Magasin da jeg opdagede, at der medførte denne helt fantastiske tegning af Sarah Hvass. Besøg hendes hjemmeside her eller blog og se endnu flere humoristiske og finurlige tegninger. Skulle nogen af jer være så heldige at være i nærheden af København de kommende uger kan jeg se at hun udstiller sine tegninger på Galleri Oxholm frem til 25. februar.

Og så sker det endelig jeg får lyst til at skrive på den opgave og får nærmest et helt gennembrud. Så nu er jeg kommet godt i gang og holder en velfortjent pause her til aften. Der er blevet syslet lidt med en Give Away, som snart vil være at finde lige her på bloggen. I morgen vil jeg prøve det der frisk luft igen og så skal jeg gøre mig et fint indkøb. God weekend derude i kulden.

6 kommentarer:

 1. Hvor fint! den hænger også inde i mit soveværelse :-)

  SvarSlet
 2. Der kommer jo Kunst med Bologmagasinet hver anden måned!

  SvarSlet
 3. Hej Susanne - tak for din kommentar hos mig - jeg har egentlig fulgt dig et stykke tid, men mange af de blogs jeg har fulgt har bare ligget som "favoritter". Men nu fik jeg tilmeldt mig - og jeg har givet dig en Blog Award - se mere på min blog;-)
  Hilsen Lone

  SvarSlet
 4. Sikke en fin blog du har!!! Jeg har straks meldt mig som fast læser:)
  De fine illustrationer fra Sarah Hvass måtte jeg også eje!!
  Hun har MANGE skønne værker..

  Jeg glæder mig til at følge med:)
  Du kan måske kigge forbi min verden på blogspot en dag:)

  SvarSlet
 5. Kender det alt for godt - det med overspringshandlingerne... men det går jo alt sammen og fuglene er dig garanteret taknemmelige :) Held og lykke med opgaven!
  Jeg har også været så heldig at støde ind i Sara Hvass tegninger - elsker dem. Simple, fine og humoristiske!

  Pst... du er altså lige nødt til at slå et smut forbi min blog også... måske er der noget spændende igang dér?

  SvarSlet
 6. Alle gode gange tre =)
  Der er vist for mange awards i omløb for tiden. Du er i hvert fald også en af de 5 jeg har udvalgt til en award ;-)
  Du må slå dem sammen, og nyde at være populær..

  Rikke

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...