mandag den 26. september 2011

Blogtræf i hverdagen

 
Efter sommerferien er jeg påbegyndt min sidste praktik som pædagogstuderende i en specialbørnehave. Det er et fantastisk lærerigt sted - ikke kun ren pædagogisk (skulle det vise sig). Det har nemlig også medført noget lidt uventet. En dag gik snakken over middagsmaden og en af mine kollegaer nævner så helt tilfældig at hun har en blog. "Har du også en blog?" Det havde hun - en super hyggelig en af slagsen om hverdagen og familielivet samt et væld af gode ideer til aktiviteter med børn krydret med flotte billeder. Bloggen finder du her: Hyggetrolde & Bulderbasser. Jeg skulle måske have set tegnene - det var lige pludseligt ikke længere så underligt at hun tog nogle helt vildt flotte billeder af børnene når vi var på tur. Så dette blev mit første møde med en anden blogger i det virkelige liv :) 
Men det stopper ikke her. Et par dage senere viser det sig så også at sekretæren i huset er ret så kreativ og er særdeles god til både patchwork og broderi. Så hun er nu også hoppet med på blog bølgen og forleden kunne jeg nyde godt af et lille broderikursus i min pause. Hendes blog kan du besøge her: Sting for sting. Hvad skal det dog ikke ende med? Foreløbigt er det blevet til en lille nålebog - som jeg blev præsenteret for og som jeg nu har lavet min egen lille version af. Tillod mig også lige at skifte Beatles ud med Needles ;) Det blev dog kun til lidt broderi men større projekter det skal det helt sikkert nok blive til.

3 kommentarer:

 1. Hej :)
  Jeg har givet dig en blogaward - du kan se den her: http://dideriksen86.blogspot.com/2011/09/blogaward.html
  Fortsat god dag. Mvh. Jeanne

  SvarSlet
 2. Det er altid sjovt at møde sine med-bloggere på den anden side skærmen. Jeg har også haft fornøjelsen et par gange...
  - Og sikke en fin lille bog :)

  SvarSlet
 3. Hej Susanne!

  Super flot nålebog. Du er lærernem.

  Mvh.

  Ketty

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...