torsdag den 22. september 2011

Flere hæklerier

 
 Er nu blevet færdig med mit hækleprojekt #2. Er faktisk ved at blive rigtig gode venner med hæklenålen og har utrolig mange planer/projekter men desværre knap så meget tid til at føre det ud i livet. Denne gang havde jeg brug for et par nye grydelapper så det måtte jeg da lige undersøge på nettet om jeg kunne finde nogle fine hækleopskrifter. Uanede af valgmuligheder dukkede op men jeg valgte denne type med bobler. Farvesammensætningen kunne have været bedre men når jeg først står i en garnbutik med et væld af farver omkring mig så bliver jeg altså lidt handlingslammet. På den ene side... På den anden side...og til sidst må jeg altså bare vælge for det bliver simpelthen for pinligt at stå så længe og overveje, hvilken farve ens grydelapper skal have :) Hækleopskriften har jeg fundet her. Siden byder i det hele taget på en masse inspiration både til hækling og strikning. God jagt :)

6 kommentarer:

 1. Hvor sjovt. Jeg troede først, at det var gulvtæpper, da jeg så billedet. Farverne er rigtig flotte! Det kunne nu også være fint som gulvtæppe ;)

  SvarSlet
 2. Det er sjovt du lige nævner det. Jeg er nemlig ret vild med de tæpper fra HAY som hedder Pinocchio og syntes at disse grydelapper med boblerne minder lidt om dem. Jeg havde dog ikke lige tålmodighed til at skifte imellem en masse farver garn - men det kunne være ret fedt med en væld af forskellige farver. Projekt gulvtæppe den må jeg lige tænke over - sikke en god ide ;)

  SvarSlet
 3. Hej Susanne.

  Jeg synes du laver så mange fine ting - så derfor har jeg tildelt dig en blogaward som jeg håber du vil tage imod!

  Du kan se mere om den på min blog

  God weekend

  Mvh Pia

  SvarSlet
 4. Jeg har selv lavet én af dem der - synes det tog utrolig lang tid, men blev også rigtig fint. Et lille tip: du kan lægge den i pres sammen med en våd karklud, bare en times tid, så bliver den fin flad uden de buler, som man vist ikke kan undgå når man hækler :)

  SvarSlet
 5. Tak for tippet - det er guld værd for en (hækle) nybegynder som mig :)

  SvarSlet
 6. Wow, dem her er jeg godt nok vilde med :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...