tirsdag den 1. maj 2012

Ordnung muss sein

Lige som jeg i forrige indlæg efterspurgte sommeren...så kan jeg i skrivende stund nu sidde og nyde aftensolen på altanen mens naboen slår græs og nogle børn spiller bold. Det er da med andre ord en særdeles god forsmag på sommeren.

I øjeblikket er jeg i gang med at skrive bacheloropgave på mit studie, hvilket fylder utrolig meget i min hverdag. Den første uge har vi ikke været helt så produktive som vi måske kunne ønske os men tilgengæld har vi fået vendt både verdenssituationen samt alt mellem himmel og jord, hvilket jo også er meget rart at få på plads, inden man lukker sig inde i bachelor osteklokken :) Om det er solen, der har givet os den ekstra energi til at få slået hul på problemformuleringen det er ikke til at sige. Men her til aften har jeg bagt hindbærsnitter til vores hårdtarbejdende gruppe det synes jeg da vi har fortjent ovenpå sådan en hård start. 

Dernæst kunne det ikke gå hurtigt nok med at komme hjem og ud på altanen og få taget hul på en spændende krimi og nyde solens stråler. I pausen fra solen fik jeg da også lige færdiggjort endnu en patchwork æske, der nu kan stilles i samlingen. Jeg har nemlig en særdeles stor forkærlighed for æsker og ikke mindst det at kunne fylde dem med ting og sager og derved holde god orden.

Jeg ser nu frem til en forlænget weekend, der blandt andet byder på lækker middag på byens hyggeligste og mest stemningsfulde restaurant - Latinerly, bytur med de dejligste veninder, cykelløb og konfirmation. 

1 kommentar:

  1. HOLD NU OP; hvorfor har jeg ikke set din blog før nu. Den er da vildt fed. Har straks meldt mig som fast læser. Knus Heidi

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...