lørdag den 15. oktober 2011

Nu med hund


Eller i hvert fald en hjemmesyet gravhund. Det er nemlig sådan at vi i vores lejlighed døjer med træk under døren. Til at begynde med havde jeg blot lagt et sammenrullet håndklæde tæt op ad døren men det så selvfølgelig ikke så smart ud og var heller ikke så praktisk i længden. Min søster gik derefter i tænkeboks for at finde en løsning - og sidste år i julegave fik jeg så denne søde gravhund. Den er lavet i mørkebrunt læder og fyldt op med krøyer kugler og så har jeg selv lavet et lille halsbånd til den i pink silkebånd med et lille guldtegn fra et påskeæg. Man kan vist også godt lige ane at det er en kanin der er derpå :) Men nu er gravhunden altså flyttet ind igen og spørgsmålet er så bare. Skal sådan en hund have et navn og i så fald, hvad kalder man sådan en størrelse? Jeg har efterfølgende fundet "ejermanden" til syvejledningen her i bloglang og den finder du her.

4 kommentarer:

 1. Mine forældres gravhund hedder Balder, så det synes jeg selvfølgelig er det eneste navn man kan kalde en gravhund ;) - eller hva' med 'Varme-Svend'? Hihi, den er der jo for at I skal kunne holde varmen ;)

  SvarSlet
 2. Der kom lige en til 'Hot Dog'...

  SvarSlet
 3. Det er da helt oplagt med det navn ;) Den er hermed døbt Hot Dog. Det er desuden en meget velopdragen hund! Renlig, ingen biden i sko og så er den bare så stille og rolig og dygtig til at lægge sig ved døren. Det er nu dejligt med sådan en gravhund ;)

  SvarSlet
 4. Hej Susanne
  Hvor er den altså bare super fin, den praktiske varme hund - ih, så kreative I er i din familie :)
  Og navnet er da oplagt - godt fundet på Camilla!! ;)
  Vi ses jo snart igen - lige nu stor-nyder jeg min ferie ved Vesterhavet!!!
  Kh Tina

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...