torsdag den 29. marts 2012

Genbrugsguld på Lundø - kig forbi

Så er det skærtorsdag det sker. Jette åbner dørene op for endnu en sæson med lækkert genbrugsguld og så har jeg oven i købet været så heldig, at blive tilbudt at sælge nogle af mine hjemmelavede ting og sager i butikken. Hele min produktion er nu pakket ned og jeg er meget spændt på, hvordan det hele bliver modtaget. Nedenfor ses en lille smagsprøve på, hvad jeg blandt andet har arbejdet på og som vil være til salg i butikken. Så kig endelig forbi Lundø og gør et godt køb ;)

Åbningstiderne er som følgende - Skærtorsdag, langfredag, påskelørdag og søndag fra kl. 12-17
Derefter weekender fra 12-17

Genbrugsguld
Lundøvej 151, Lundø
7840 Højslev

Skulle du have yderligere spørgsmål omkring åbningstider eller Genbrugsguld kan du kontakte Jette her: jette.kjolhede@sol.dk

9 kommentarer:

 1. Har du trukket en vinder af din give away? :)

  God weekend!

  //Bobber
  www.BobbersBlabber.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Vinderen er trukket og har fået besked - det er bare mig der er bagud med indlæg :)

   Slet
 2. Jeg har meldt mig som fast læser under fanen (selvom jeg nu har været det længe - men først har fået mig en blog nu). Synes du laver så mange fine ting, og har rigtig mange gode krea-idéer :0)
  Bedste hilsner
  Stina

  SvarSlet
 3. Velkommen til Stina :) Er glad for at høre du synes om min blog og har meldt dig under fanen :) Ha' en rigtig dejlig påske...

  SvarSlet
 4. Jeg er sikker på at dine ting vil blive vel modtaget. Jeg synes det er nogle rigtig fede ting du laver. Jeg har også lige meldt mig som fast læser af din blog og er meget inspireret at dine krea-evner. Er selv spritny i blogger-miljøet, har startet min egen blog her i weekenden. Glæder mig til at følge dig i fremtiden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for de søde ord! Og også velkommen til dig på bloggen :)

   Slet
 5. Dejlig blog og flotte ting ........... her melder jeg mig som fast læser ;-)
  Håber du også har lyst til at melde dig hos mig ;-)

  SvarSlet
 6. Jeg kan kun sige at det er et besøg værd hos genbrugsguld på Lundø, der er masser af skønne sager. Jeg har lige været der sammen med frk. Rumfang for af afleverer hendes sager.

  SvarSlet
 7. Sikke dejligt det ser ud på billederne!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...