torsdag den 12. april 2012

Krea-klub og barselsgave

Bedre sent end aldrig. Det er ved at være en lille måned siden at lille Lykke kom til verden men først nu har jeg fået lavet en kreativ hilsen til den nye lille familie. Projektet gik ud på at lave et billede med inspiration fra TV-serien Lykke og dets prikkede logo. Jeg konkluderede derefter, at det måtte være hurtigst at få lavet en masser prikker med en hullemaskine. Så alle materialer kom med i tasken og med til onsdags krea-klub hos Blåmejsen. Denne gang havde der dog sneget sig et nyt medlem ind. Mejses søn - Arthur der pludselig ikke havde så travlt med at skulle sove når der sådan kom gæster. Så der var lige noget legetøj, der skulle vises frem og nogle bøger der skulle kigges i. Men noget så hyggeligt var det! 

Billedet til Lykke blev færdiggjort og jeg er nu klar til et af de mere "sjove" hækleprojekter. Tak til Annchen, Frøken Simony, Hyggetrolde & Bulderbasser, Ævlebævle og ikke mindst Blåmejsen for endnu en dejlig aften.

5 kommentarer:

 1. Sikke et fint billede :0). Det minder mig om hende her http://www.hellogeronimo.com/ - kender du hende?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, hvor fint - kan godt se sammenhængen og tak for linket det er en virkelig fin og inspirerende side - den kendte jeg ikke :)

   Slet
 2. Hvor er det en fin blog Susanne! Det er lige i min ånd. Og tak for sidst, det var rigtig hyggeligt at feste med jer. Vil helt klart følge med herinde. Kan se du har fundet min nye blog www.unikrum.blogspot.com, men det kan være at du vil finde den anden interessant.. Den hedder www.hoffmade.blogspot.com
  // Helene

  SvarSlet
 3. Hvor er den bare FIN! Det havde jeg slet ikke set.. Du er altså sød Susanne :)... Kram fra Ina

  SvarSlet
  Svar
  1. Og sørme om den ikke snart efter flere måneder faktisk kommer til Lykke ;)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...