torsdag den 23. februar 2012

Patchwork puder

Mit første bekendtskab med patchwork er veloverstået og resultatet blev disse farverige sofapuder. Jeg har syet dem i hånden...men kan nu godt se, at det kunne være gjort hurtigere på en symaskine men på den anden side har det nu også være meget hyggeligt med nogle aften syslerier foran fjernsynet. Jeg har været så heldig at få noget patchwork papir af en kollega, hvilket gjorde det hele lidt nemmere at have styr på. Først skulle, der dog lige vælges farver, klippes trekanter i papir og efterfølgende overføres til bomuldsstoffet. Man kan finde nogle udførlige patchwork guides på nettet så det hele bliver lidt lettere at gå til. Disse puder kan nu blive dine - se mere under fanen shop.

Jeg er blevet ret vild med patchwork og får derfor straks lyst til at lave endnu mere. Jeg er specielt vild med ideen om at lave et fedt sengetæppe i et væld af farver. Men nu må vi se, hvor langt jeg kommer. I øjeblikket er jeg så heldig at være fyldt godt op med bestillinger, hvilket jo er helt fantastisk. Derudover byder den kommende uge på et besøg hos Blåmejsen, hvor der er præmiere på den første krea aften for lokale bloggere. Det ser jeg meget frem til og takker mange gange for invitationen!

8 kommentarer:

 1. De er da bare blevet vildt flotte! Og dejlige farvesammensætninger;-)

  SvarSlet
 2. Super fed favesammensætning - I like :-)

  SvarSlet
 3. De er super fede! tror du man kan gøre det med lidt tykkere stof?

  SvarSlet
 4. Tak for feedbacken alle sammen :) Jeg tror umiddelbart godt, at man kan bruge stof der er tykkere til puderne.

  SvarSlet
 5. Meget fine puder. Jeg har netop selv været ude og shoppe til et lignende projekt, og faldt over din blog da jeg søgte lidt inspiration. Melder mig som fast læser og glæder mig til at følge med i om det mon bliver til et sengetæppe også :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...