søndag den 20. november 2011

Pimp din lysestage

Det er efterhånden længe siden at jeg købte denne sorte lysestage i genbrugen. Jeg har bare en lidt dum tendens til at købe ting som det så lige tager et stykke tid før jeg får taget i brug. Men når jeg ser tingen i genbrugen er jeg slet ikke i tvivl om at den må jeg da eje. Lysestagen her synes jeg i starten var lidt for "gotisk" i sit udseende men med lidt hæklede kugler i lidt festlige farver så er den da egentlig gået hen og blevet meget fin. 

Jeg har fundet opskriften på de hæklede kugler her - hvis der var andre der skulle få lyst til at pimpe deres lysestager lidt op :) Jeg kunne dog ikke helt slå to fluer med et smæk og bruge den som adventskrans da der jo er fem lys.... Men med hensyn til adventskransen så er den netop blevet færdiggjort i dag. Så den vil også snart kunne præsenteres her på bloggen.

1 kommentar:

  1. Åhhh hvis du viste hvad jeg har liggende/stående rundt omkring, der bare venter på at kreativiteten sætter ind på at forandre dem :-) - den blev super fin din stage. Utroligt så lidt der skal til :-)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...